U bevindt zich hier: home » Privacy Statement

Privacy Statement

Huisartsenzorg Regio Arnhem BV is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en de bezoekers van haar website(s) van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Huisartsenzorg Regio Arnhem BV houdt zich dan ook aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt en heeft haar verwerking van persoonsgegevens aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens (CBP).

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Huisartsenzorg Regio Arnhem BV, Lovinklaan1, 6821 HX Arnhem.

Klikgedrag
Op de website(s) van Huisartsenzorg Regio Arnhem BV worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Huisartsenzorg Regio Arnhem BV haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Wijzigingen
Huisartsenzorg Regio Arnhem BV behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig dit privacy statement voor het privacybeleid van Huisartsenzorg Regio Arnhem BV.

Privacy Statement