U bevindt zich hier: home » Hulpmiddelen spreekuur

Hulpmiddelen spreekuur

Hier vindt u diverse hulpmiddelen voor uw patiŽnten ťn voor de bij de astma Ėen COPD zorg betrokken medewerkers in de huisartsenpraktijk.

Algemeen:

  • De folder ĎZorgprogrammaís draaien om uí dient aan alle nieuwe ketenzorg patiŽnten te worden overhandigd. Dit om de patiŽnt te informeren over ketenzorg en wat zijn rechten/plichten hieromtrent zijn. De folder is aangepast ťn tevens in het Turks te verkrijgen.
    Wilt u de folder in het Nederlands en/of Turks (weer) op voorraad, neemt u dan contact op met Wilma Wijers via wwijers@onzehuisartsen.nl of 026 Ė 389 96 50.

  • Om longfuncties goed  te kunnen beoordelen kunt u voor diagnostiek het beoordelingsformulier longfunctie diagnostiek gebruiken.
    Bij de vervolgcontroles kunt u het beoordelingsformulier longfunctiecontrole invullen
    De longfuncties kunt u laten meebeoordelen door een van de kaderartsen. Klik hier voor werkwijze

Voor astma:

Op dit moment worden specifiek voor onze Zorggroep astmaprotocollen ontwikkeld voor in HIS of Protopics.

Voor COPD:

COPD ONL protocollen in HIS:

Voor 1 juli 2015 zijn actuele COPD ONL protocollen 2015  in het HIS geplaatst door de SHO in Medicom en bij die praktijken die niet overstappen op Medicom.
Indien nodig worden deze protocollen jaarlijks naar aanleiding van verbeterverzoeken via de KIS-adviesgroep geactualiseerd. Ook kan er een aanpassing plaatsvinden als er tussentijdse wijzigingen zijn in de landelijke richtlijnen.

Hulpmiddelen spreekuur